Feestelijke Opening Ik en Zorg

Afgelopen vrijdag 14 juni was de officiƫle opening van het Gezinshuis Ik & Zorg in Oldenzijl. Eric en Gea de Rover hebben de afgelopen jaar veel bereikt en veel werk verzet om hun droom te kunnen verwezenlijken. Dit werd bekroond met een knallende opening. Om 13.30 uur kwamen de eerste gasten en werd rond de klok van 14.00 uur het Gezinshuis met een knallend spektakel geopend. Na heerlijk te hebben gegeten met een klein gezelschap in de buitenlucht kon om 20.00 uur het feest vervolgd worden met alle genodigden. De band O-Fifty zorgde voor muzikaal spektakel. Iedereen vermaakte zich prima en er werd tot laat in de avond gedanst. Het was een openingsfeest om nooit te vergeten en de weergoden hadden deze dag voor mooi weer gezorgd.
Eric de Rover, met zijn vrouw Gea naast zich, sprak de talrijke genodigden toe en benadrukte dat ze deze dag niet hadden kunnen vieren zonder hulp van vele helpende handjes. Dit gold voor Marijke van Beek (burgemeester van de voormalige gemeente Eemsmond), Bouwe Luurtsema, Sietsema Aannemersbedrijf, Accountantskantoor Spijk, maar ook ABN-AMRO, Economic Board Groningen en het Fonds Samen Doen. Ook benadrukte Eric de handjes van hun jongens en meiden die op ieder zijn/haar manier mee hebben geholpen. Ook zonder hen was dit Gezinshuis er niet geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.