Dagbesteding Fotografie en Website beheer

Eén van de vormen van dagbesteding bij Ik & Zorg is fotografie en websitebeheer op donderdagmiddag. Al langere tijd neemt Dick Stoppels onze deelnemer Henk mee in de wereld van de computer. Samen hebben ze onze website gemaakt en onderhouden deze ook. Henks interesse in en zijn passie voor fotografie is hierop een zeer welkome aanvulling. Immers, een foto zegt meer dan duizendwoorden.

Dat Henk geen onverdienstelijke fotograaf is, blijkt wel uit zijn inzendingen bij de fotoclub waar hij al jaren lid van is. Hier krijgen ze maandelijks de opdracht om een foto te maken van een bepaald onderwerp. Onlangs werd zijn foto in de categorie ‘Spiegelbeeld’ de winnaar

 

Ook hebben ze samen een folder gemaakt voor Ik & Zorg en deze week werden die geleverd. De vormgeving, het schrijven en redigeren van de teksten is gedaan door Dick. Henk heeft diverse foto’s gemaakt en nabewerkt.

Aan de promotie van de folder en deze vorm van dagbesteding werd een middagje productfotografie besteed. Een tafel, een statief en een stapeltje van de nieuwe folders waren de ingrediënten voor deze opdracht. Gebruikmakend van natuurlijk daglicht was de eenvoudigste optie. Zoekend naar de beste instellingen voor scherpte, diafragma en sluitertijd kwamen ze tot (voor hen) goede resultaten.

Niet alleen de website en fotografie komen aan bod bij de dagbesteding, maar ook diverse andere computergerelateerde zaken worden behandeld en besproken.

Heb je interesse in deze vorm van dagbesteding, neem dan contact op met Ik & Zorg.

Hieronder een impressie van onze productfotografie middag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.